Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Fitness a jogging - IronMaxx - športová výživa

IronMaxx - športová výživa

ironmaxx_sportova_vyziva_4ozxz.jpg
ironmaxx_sportova_vyziva_earwm.jpg ironmaxx_sportova_vyziva_earwm.jpg ironmaxx_sportova_vyziva_6movf.jpg ironmaxx_sportova_vyziva_6movf.jpg ironmaxx_sportova_vyziva_th0fd.jpg ironmaxx_sportova_vyziva_th0fd.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
Dohodou

IronMaxx je novinka na slovenskom trhu. Má za sebou 15 ročnú históriu v materskej krajine v Nemecku. Zaoberá sa výživovými doplnkami. Nielen v Nemecku, ale aj v ostatných európskych krajinách sa po pár rokoch IronMaxx vyšvihol medzi popredné priečky v tejto sfére. Aj naďalej sa teší veľkej popularite u športovcov a športovci sa tešia jeho kvalitným a viditeľným účinkom. Pridajte sa aj Vy k najlepším a vyskúšajte účinky výživových doplnkov IronMaxx.

Vlastnosti
Lokalita: Slovensko
Kontaktná osoba: Monika Petrovská
Tel/Mobil: 421948895558
WWW adresa: www.ironmaxxslovakia.sk

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.