Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Poľovníctvo a lov - Opasok na skryté nosenie zbrane, mobilu, peňazí, kľúčov...

Opasok na skryté nosenie zbrane, mobilu, peňazí, kľúčov...

opasok_na_skryte_nosenie_zbrane_mobilu_penazi_klucov_g6gpn.jpg
opasok_na_skryte_nosenie_zbrane_mobilu_penazi_klucov_mrhq4.jpg opasok_na_skryte_nosenie_zbrane_mobilu_penazi_klucov_mrhq4.jpg opasok_na_skryte_nosenie_zbrane_mobilu_penazi_klucov_mlwoz.jpg opasok_na_skryte_nosenie_zbrane_mobilu_penazi_klucov_mlwoz.jpg opasok_na_skryte_nosenie_zbrane_mobilu_penazi_klucov_9s3hp.jpg opasok_na_skryte_nosenie_zbrane_mobilu_penazi_klucov_9s3hp.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
24.03.2018 27,00 €

NOVÝ, NEPOUŽÍVANÝ TOVAR !
Špeciálne navrhnutý opasok od Kostka Elite pre skryté nosenie s puzdrom na dve pištole/revolvery pre ešte rýchlejšie vyberanie zbrane - Extrémne pohodlný - Vhodný pre zbrane od subcompactu po plnú veľkosť
• BUĎ EŠTE RÝCHLEJŠÍ! Toto je jediný opasok na trhu, ktorý nepotrebuje žiadny poistný popruh zbrane. Aj pri stojke na hlave pištoľ/revolver sa v puzdre ani nepohne. Túto vlastnosť doceníš najmä vtedy, ak chceš použiť pištoľ/revolver a nechceš narobiť hluk s otváraním suchého zipsu alebo nervózne zápasiť s cvokmi. Naviac, ak ide o život, každá sekunda rozhoduje o tom, či prežiješ alebo nie.
• Základom tohto komfortného opasku je neuveriteľne pohodlný, avšak extrémne odolný neoprén. Farba opasku je čierna a bez problémov sa prispôsobí každému typu pištole/revolveru.
• Opasok je vhodný ako pre mužov, tak aj pre ženy, a vyrába sa v jednej veľkosti pre obvod pása až do 120 cm. Nezáleží, či vyťahuješ pištoľ/revolver pravou alebo ľavou rukou, pištoľ si do opasku vložíš tak, aby si ju vyťahoval tebou preferovaným spôsobom.
• Opasok si môžeš obliecť pod čokoľvek – nohavice s košeľou, rifle s tričkom, športové legíny... To znamená, že NEOVPLYVŇUJE VOĽBU TVOJHO OBLEČENIA.
• Opasok ti bude plne užitočný vďaka vreckám, v ktorých môžeš odniesť všetko nevyhnutné – 2 puzdra na pištole/revolvery, 6 užších vreciek (na zásobníky, svietidlo, teleskopický obušok, nôž, kľúče, Mp3 prehrávač...), 2 široké vrecká (na mobilný telefón, putá apod.), a 1 vrecko so zipsom na bezpečné odnesenie peňazí a platobných kariet. Toto je to NAJHODNOTNEJŠIE VO SVETE SKRYTÉHO NOSENIA, čo môžete zohnať. Pripoje sa k mnohým spokojným užívateľom tohto opasku a buďte z neho aj vy nadšení.

OBJEDNAJTE TERAZ S DARČEKOM - špeciálny neoprénový popruh na slnečné okuliare zadarmo pre vás

Pri kúpe tohto produktu máte 30 dňovú garanciu vrátenia peňazí – záruku spokojnosti!

Vlastnosti
Mesto/Dedina: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita: Trenčiansky kraj
Kontaktná osoba: Ivana
Tel/Mobil: +421911269120

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.